Adatvédelmi irányelvek

Jelen információk, a babygirl.hu weboldal adatvédelmi irányelvei, és csak az említett weboldalra terjednek ki.
Az oldal szolgáltatásai (játék, hozzászólás lehetőség; stb.) minden természetes személynek ingyen igénybe vehetőek. A weboldal üzemeltetője, csak a weboldal tartalmáért felel, (kivéve hozzászólások) a játékok hang, kép illetve szöveges tartalmáért nem. A játékok a szerzőjük tulajdonában állnak, tehát, a bennük talált hibákért ők, mint tulajdonos a felelősek.
Amennyiben olyan játékot talál weboldalunkon, amely az ön szellemi terméke, és ön a tulajdonosa, viszont nem szeretné, hogy weboldalunkon megjelenjen, kérem jelezze felénk. A tulajdonjog tisztázása után azt eltávolítjuk weboldalunkról. Viszont, ha ön készített a weboldal témájához illő, tehát online is játszható flash, vagy egyéb formátumú játékot és azt szívesen megosztaná látogatóinkkal, kérem ebben az esetben is vegye fel velünk a kapcsolatot.
A weboldalon megadott adatok (hozzászólásnál) egy részét, így az e-mail címét személyes adatként kezeljük, a weboldalon nem lesz látható, harmadik félnek nem adjuk tovább.
A weboldal használatának feltétele, hogy nem használ semmilyen olyan programot, beállítást, melyek módosítanák a weboldal megjelenését, vagy tiltaná az oldalon elhelyezett hirdetéseket.
Továbbá az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért sem vonható felelősségre a weboldal üzemeltetője. A hirdetéseinket a Google Adsense hirdetési rendszer szolgálja ki, amely cookie-kat helyezhet el számítógépén.
Az oldal és annak funkcióinak használata, az irányelveink megértését és elfogadását jelenti.

eXTReMe Tracker